Hi, ik ben Emeli!

Ik ben Emeli Colen, de drijvende kracht achter BLACK Curaçao. Na hier enkele jaren met veel voldoening als Virtual Assistant (VA) te hebben gewerkt, kwam ik erachter dat mijn échte passie bij het coachen en trainen van anderen ligt.

Als administratieve duizendpoot en gecertificeerd coach begeleid ik jou dan ook graag in het traject om zelf VA te worden. Want het ondernemerschap is leuk, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Ik ben pas tevreden als jij goed voorbereid en zelfverzekerd de wijde wereld van het ondernemen instapt!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close